60
Υλικά
- αυγά 13 τμχ
- σπορέλαιο 2 ποτ
- γάλα 2 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- ζάχαρη 2 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 κγ
- αλεύρι 5 κιλ
- αλεύρι 3 ποτ
Υλικά 20 τεμάχια 13 αυγά, 2 ποτήρια σπορέλαιο, 2 ποτήρια γάλα, 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα από τα πορτοκάλια, 2 κιλά ζάχαρη και μια κούπα, 1 φακελάκι Μπέικιν, 1 κουταλάκι αλάτι, μαχλέπι και κακουλέ για μια δόση...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com