54
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 2.5 κιλ
- ζάχαρη 800 γρ
- γάλα 600 γρ
- μαγειρικό λίπος 300 γρ
- αυγά 7 τμχ
- μαγιά 200 γρ
- μαχλέπι 2 φακ
- μαστίχα Χίου 1 φακ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βούτυρο αμυγδάλου 1 κσ
- φιλέ αμυγδάλου -
Μοσχομυριστό, αφράτο, μαστιχωτό τσουρέκι. Την συνταγή την πήρα από έναν φούρνο σε ορεινό χωριό της Εύβοιας. Είναι απλή και οικονομική
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr