by admin

Tutmanik / Βουλγαρικό τυρόψωμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του ψωμιού είναι ότι δεν χρειάζεται καθόλου να μείνει πριν ψηθεί, φουσκώνει όσο ψήνεται και μη μου πείτε ότι αυτό δεν είναι μεγάλη ευκολία!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: τυρόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com