297
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- χυμός λεμονιού 1 -
Θυμάστε την πρώτη μου κεφιροτυροπροσπάθεια; Τότε είχα φτιάξει μαλακό τυράκι-κρέμα, ιδανικό για άπλωμα σε ψωμάκι. Τη 2η φορά, ήθελα να φτιάξω διαφορετικό. Κάτι που να φέρνει σε πανίρ ή κάτι τέτοιο. Επειδή το γάλα με το οποίο φτιάχνω το κεφίρ είναι χαμηλών λιπαρών, έπρεπε να προσθέσω λίγα λιπαρά, αλλιώς δεν θα έμενε σταγόνα στο τουλπάνι μου. Γι΄αυτό, όπως θα δείτε παρακάτω, πρόσθεσα λίγη κρέμα γάλακτος....
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com