86
Ένα ψωμάκι με συνταγή προσαρμοσμένη στα "μέτρα" μας από συνταγή της Α.Μπαρμπαρίγου, χωρίς μαγιά. 'Οπως λέει η ίδια, ένα ψωμάκι που "ζυμώνουμε, ψήνουμε και τρώμε σε τρία τέταρτα της ώρας". Όπως προσθέτω εγώ, ένα ψωμάκι ιδανικό για καλοκαιρινές βουτιές στην διάσημη και πολυτιμημένη ελληνική, χωριάτικη σαλάτα. Ιδανικό συμπλήρωμα, σας διαβεβαιώνω... και εξακολουθώ να είμαι αμετανόητη για την επέλαση κάποιων ...θερμίδων μετά τις βουτιές...-:))))...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com