Υλικά
- περέκ 6 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- φέτα 500 γρ
- ρικότα 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- μπούκοβο 1 κγ
- πάπρικα 1 πρέζα/ες
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- δυόσμος 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
Σήμερα όμως σας έχω φτιάξει μία διαφορετική τυροπιτούλα, παρ' όλο που χρησιμοποίησα και πάλι τα φύλλα περέκ. Με την λιαστή ντομάτα, τον δύοσμο και την πάπρικα η γέμιση γίνεται αρωματική και ελαφρά πικάντικη, ενώ η ρικόττα την κάνει πιό κρεμώδη. Σ' αυτήν την πίτα τα φύλλα δεν είναι τόσο τραγανά, αφού την ποτίζουμε με κρέμα γάλακτος και αυγό...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com