Υλικά
- γάλα 250 ml
- βούτυρο 3 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- φέτα 300 γρ
- κασέρι 200 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 100 γρ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
υλικά για 25-30 τυροπιτάκια 250ml γάλα ελαφρύ 3 κουταλιές βούτυρο 3 κουταλιές αλεύρι 1 κουταλιά σιμιγδάλι ψιλό 300γρ φέτα θρυμματισμένη 200γρ κασέρι Μυτιλήνης, τριμμένο 100γρ γραβιέρα Κρήτης, τριμμένη πιπέρι 1 πακέτο φύλλο κρούστας (12 φύλλα) ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com