70
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 400 γρ
- αλεύρι σιταριού 600 γρ
- γάλα 1 κούπα/ες
- μαγιά ξερή 2 φακ
- μέλι 2 κσ
- αλάτι ιμαλαΐων 0.5 κγ
- βούτυρο 2 κγ
- λάδι 2 κσ
- ανθότυρο 500 γρ
- γκούντα 200 γρ
- κασέρι 200 γρ
- δυόσμος 0.5 κγ
- αυγά 2 τμχ
- σαλάμι αέρος 8 φέτ
Υλικά της συνταγής μας (για 12-13 τυρόπιττες) 400 γρ.
αλεύρι ολικής (ή ολικής από πετρόμυλο ) 600 γρ.
αλεύρι σταρένιο 1 κούπα
γάλα χλιαρό 2
φακελάκια ξηρή μαγιά 2 κ.σ. μέλι 1/2
κ.γλ. αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό 2 κ.γλ.
βούτυρο 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου μαλακό 2 κ.σ. λάδι 1 1/2 -
2 κούπες χλιαρό νερό (όσο πάρει και το ελέγχουμε) Υλικά για τη γέμιση 500 γρ.
ανθότυρο 200 γρ.
τυρί κίτρινο Γκούντα η κασέρι τριμμένο 1/2
κ.γλ. δυόσμο ξερό 2 αυγά 8 φέτες
ψιλοκομμένες σαλάμι αέρος πικάντικο
αλεύρι ολικής (ή ολικής από πετρόμυλο ) 600 γρ.
αλεύρι σταρένιο 1 κούπα
γάλα χλιαρό 2
φακελάκια ξηρή μαγιά 2 κ.σ. μέλι 1/2
κ.γλ. αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό 2 κ.γλ.
βούτυρο 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου μαλακό 2 κ.σ. λάδι 1 1/2 -
2 κούπες χλιαρό νερό (όσο πάρει και το ελέγχουμε) Υλικά για τη γέμιση 500 γρ.
ανθότυρο 200 γρ.
τυρί κίτρινο Γκούντα η κασέρι τριμμένο 1/2
κ.γλ. δυόσμο ξερό 2 αυγά 8 φέτες
ψιλοκομμένες σαλάμι αέρος πικάντικο
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com