80
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γάλα 300 ml
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- βούτυρο 50 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- μουστάρδα 1 κγ
- γραβιέρα 100 γρ
- φέτα 150 γρ
- γάλα φρέσκο 50 γρ
- μουστάρδα 1 κγ
-Κάτι μεταξύ τυρόπιτας και τυρόψωμου.
-Τρώγεται ζεστό αλλά το ίδιο ευχάριστα και Κρύο.
Γι’ αυτό και είναι κατάλληλο κολατσιό για το σχολείο των παιδιών ή για τη δουλειά σας!!! #kolatsiosetaperaki
-Επίσης αν δεν έχετε φούρνο με αέρα ψήστε σε αντιστάσεις στην ίδια θερμοκρασία αλλά ένα-ένα τα ταψιά, ίσως θελήσει 5-10 λεπτά παραπάνω ψήσιμο
Το 1ο βάλτε το στους 50 για αρχή και μετά 180.
Το 2ο θα έχει φουσκώσει ήδη μέχρι να βγεί το 1ο οπότε κατευθείαν στους 180...
-Τρώγεται ζεστό αλλά το ίδιο ευχάριστα και Κρύο.
Γι’ αυτό και είναι κατάλληλο κολατσιό για το σχολείο των παιδιών ή για τη δουλειά σας!!! #kolatsiosetaperaki
-Επίσης αν δεν έχετε φούρνο με αέρα ψήστε σε αντιστάσεις στην ίδια θερμοκρασία αλλά ένα-ένα τα ταψιά, ίσως θελήσει 5-10 λεπτά παραπάνω ψήσιμο
Το 1ο βάλτε το στους 50 για αρχή και μετά 180.
Το 2ο θα έχει φουσκώσει ήδη μέχρι να βγεί το 1ο οπότε κατευθείαν στους 180...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com