57
Υλικά
- κατσικίσιο γάλα 11 κιλ
- αλάτι 2.5 κγ
Θυμάστε την σπιτικιά μυζήθρα που είχαμε φτιάξει? Σας είχα υποσχεθεί σε επόμενη ανάρτηση ναφτιάξουμε το σπιτικό χωριάτικο τυροζούλι.Με τον ίδιο τρόπο που το έφτιαχνε η γιαγιά μου,φτιάχνεται ακόμη σε όλα τα σπίτια του χωριού μου,και από του χωριανούς μου, όπου κι αν βρίσκονται, αν, βέβαια έχουν την δυνατότητα να βρουν φρέσκο γάλα .Αγαπημένο , πεντανόστιμο, εύκολο, παραδοσιακό, μέσα από τις παιδικές μου αναμνήσεις, από την παράδοσή μας όπως, μεταφέρουμε καθετί από γενιά-σε γενιά.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com