182
Υλικά
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 κουτί
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζάχαρη 1 φλ
- αμύγδαλα 1 φλ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- ανθόνερο 2 κσ
Ένας χαλβάς διαφορετικός, χρυσαφένιος, αρωματικός, νηστίσιμος, ελαφρύς αλλά πολύ γευστικός! Μοιάζει πολύ στην υφή με το Χαλβά Φαρσάλων αλλά έχει διαφορετική και ήπια γεύση και δεν είναι πολύ γλυκός. Ετοιμάζεται πανεύκολα και πολύ γρήγορα. Τα αμύγδαλα που του προσθέτουμε τον κάνουν πιο πλούσιο και ευπαρουσίαστο και η βανίλια ή το ανθόνερο του χαρίζουν εξαιρετικό άρωμα.Δοκιμάστε τον, θα σας ενθουσιάσει!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com