138
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 1.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- βανίλια 0.5 τμχ
- γάλα 1.5 φλ
- γλυκό βύσσινο 0.5 φλ
- σιρόπι βύσσινο -
- λευκή σοκολάτα -
- σησαμέλαιο 125 ml
Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή άνοιξη! Σερβιρίστηκε μέσα σε μια λουλουδένια φόρμα σιλικόνης και έφερε την άνοιξη στο τραπέζι μας!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com