73
Υλικά
- αλεύρι σιταριού 1 φλ
- πετιμέζι 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- καστανή ζάχαρη 0.33 φλ
- καρύδια 0.67 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- κανέλα 1 κσ
- καρύδια 12 τμχ
Ένα Ελληνικό παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκάκι με πραγματικά τρία υλικά που
υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το
υπολογίζουμε!Είναι πανεύκολο, γιατί ακολουθούμε τη διαδικασία του κλασικού χαλβά με
σιμιγδάλι, που συνηθίζεται σε όλη την Ελλάδα.
υπήρχαν σε κάθε σπίτι: αλεύρι, ελαιόλαδο και πετιμέζι! Όσο για το νερό, δεν το
υπολογίζουμε!Είναι πανεύκολο, γιατί ακολουθούμε τη διαδικασία του κλασικού χαλβά με
σιμιγδάλι, που συνηθίζεται σε όλη την Ελλάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com