by admin

Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Ινδοκάρυδο – Semolina and Coconut Halva

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια παραλλαγή του κλασικού σιμιγδαλένιου Χαλβά που η προσθήκη του Ινδοκάρυδου
του δίνει ένα υπέροχο λευκό χρώμα και καταπληκτική υφή και γεύση! Όσοι αγαπούν
το Ινδοκάρυδο θα τον λατρεύσουν!

Είναι αρκετά εύγευστος και ελαφρύς, διότι το σιμιγδάλι και το Ινδοκάρυδο
δεν καβουρδίζονται αλλά με το βράσιμο δίνουν τα αρώματά τους.

Για επί πλέον άρωμα προσθέτουμε μόνο βανίλια και ροδίζουμε λίγο την
επιφάνειά του! Δικός σας!

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com