144
Μια παραλλαγή του κλασικού σιμιγδαλένιου Χαλβά που η προσθήκη του Ινδοκάρυδου
του δίνει ένα υπέροχο λευκό χρώμα και καταπληκτική υφή και γεύση! Όσοι αγαπούν
το Ινδοκάρυδο θα τον λατρεύσουν!
του δίνει ένα υπέροχο λευκό χρώμα και καταπληκτική υφή και γεύση! Όσοι αγαπούν
το Ινδοκάρυδο θα τον λατρεύσουν!
Είναι αρκετά εύγευστος και ελαφρύς, διότι το σιμιγδάλι και το Ινδοκάρυδο
δεν καβουρδίζονται αλλά με το βράσιμο δίνουν τα αρώματά τους.
Για επί πλέον άρωμα προσθέτουμε μόνο βανίλια και ροδίζουμε λίγο την
επιφάνειά του! Δικός σας!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com