Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- γάλα φρέσκο 800 γρ
- σουμάδα 500 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αμύγδαλα 200 γρ
Υλικά:
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό,
250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο,
800 γρ φρέσκο γάλα,
500 γρ σουμάδα,
ξύσμα από ένα πορτοκαλί,
200 γρ λευκά αμύγδαλα,καβουρδισμένο στο φούρνο( στους 160° για 10 λεπτά)ψιλοκομμένα.
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό,
250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο,
800 γρ φρέσκο γάλα,
500 γρ σουμάδα,
ξύσμα από ένα πορτοκαλί,
200 γρ λευκά αμύγδαλα,καβουρδισμένο στο φούρνο( στους 160° για 10 λεπτά)ψιλοκομμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com