by admin

Χαλβάς σαπουνέ με βούτυρο ή ελαιόλαδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Χαλβάς Φαρσάλων είναι η επίσημη ανά το πανελλήνιο η καθιερωμένη ονομασία του. Παρόλο που στα υλικά μοιάζει αρκετά με τον πιο κοινό αλευροχαλβά , ο τρόπος παρασκευής του του δίνει άλλη υφή και γεύση. Εγώ πάντως θα σας δώσω  τη δική μας   οικογενειακή εκδοχή του σαπουνέ χαλβά , και μάλιστα το ¼ της δόσης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς φαρσάλων

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr