43
Υλικά
- ελαιόλαδο 60 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- ζάχαρη καρύδας 100 γρ
- καρύδα 50 γρ
- καρύδα 500 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 50 γρ
Τις προάλλες που έφτιαξα την πρώτη συνταγή για φέτος, διάλεξα να φτιάξω έναν χαλβά με άρωμα πορτοκαλιού σκεπασμένο με κρέμα με γεύση καρύδας και μαστίχας. Το αποτέλεσμα ήταν απλά συγκλονιστικό! Ειλικρινά, αν μου βάζατε δίπλα δίπλα αυτούς τους δύο χαλβάδες, θα είχα μεγάλο πρόβλημα ποιον να διαλέξω! Σε κάθε περίπτωση προσέξτε, γιατί είναι φοβερά εθιστικοί!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com