55
Υλικά
- ελαιόλαδο 60 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 150 γρ
- καρύδα 500 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
Σήμερα, σας έχω ένα γλυκό πάρα μα πάρα πολύ απλό, αλλά συγκλονιστικά νόστιμο! Έχω συνδυάσει τον διαχρονικά αγαπημένο μου σιμιγδαλένιο χαλβά, με κρέμα από ρόφημα καρύδας, αρωματισμένη με μαστίχα Χίου! Νομίζω ότι είναι ένα γλυκό που θα σας λύσει τα χέρια, αν θέλετε να κεράσετε κόσμο, γιατί γίνεται πολύ εύκολα και το φυλάτε στο ψυγείο για αρκετές μέρες, χωρίς να παθαίνει το παραμικρό!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com