173
Υλικά
- ντοματίνια 150 γρ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κεράσια 8 τμχ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- δυόσμος 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πετιμέζι ροδιού 2 κσ
- μπούκοβο 1 κγ
- χαλούμι 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Αν σας αρέσει το χαλούμι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. Χαλούμι ψημένο στο γκριλ ή στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, ίσα για να κάνει μια λεπτή κρούστα, τραγανή και εθιστική, ενώ από μέσα μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχα μαλακό κι ελάχιστα μαστιχωτό τυρί που λιώνει στο στόμα. Σερβίρεται με μια άκρως ενδιαφέρουσα γευστικά και οπτικά salsa, η οποία αποτελείται από τραγανά ντοματίνια και γλυκά κεράσια, σπιρτόζικο κόκκινο κρεμμύδι, μπούκοβο για να ανάψουν τα αίματα, φρέσκα μυρωδικά...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com