by admin

Χαμψοπίλαφο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι ποντιακή συνταγή, χαμψία λέγονται οι γαύροι στα ποντιακά, εξ ου και το χαμψοπίλαφο. Πιο πολύ μανούρα έχει το φιλετάρισμα και το στήσιμο του γαύρου στο ταψί, κατά τα άλλα είναι της ευκολίας, για τη νοστιμιά του δεν το συζητώ! Η λογική του στησίματος είναι να ξεκινήσουμε από το κέντρο του ταψιού μας με την ουρά του φιλέτου να κοιτάζει πάντα προς το κέντρο και να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του ταψιού έτσι.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: πιλάφι, ψαρόπιτα
Τοπική: Πόντος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com