146
Στην παραδοσιακή αγροτική αλλά και αστική Κουζίνα της Κρήτης πρωτεύοντα ρόλο είχαν και έχουν τα ίδια τα προϊόντα που οι αγροτικοί πληθυσμοί, αιώνες τώρα, παράγουν αλλά και καταναλώνουν από μόνοι τους έως ότου οι επικοινωνίες άλλαξαν, ώστε να μπορούν να τα βρίσκουν και αλλού εντός ή εκτός Ελλάδας. Κάποια από αυτά τα προϊόντα είχαν την τιμητική τους και στις μεγάλες, σημαντικές γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, του Πάσχα, του Δεκαπενταύγουστου…
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es