116
Υλικά
- σέσκουλα 300 γρ
- μαρούλι 10 φύλλα
- αντίδι 200 γρ
- ρόκα 10 φύλλα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- ηλιόσπορος 1 κσ
- ρόδι 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 150 γρ
- μουστάρδα με μέλι 15 γρ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- μπλε τυρί 200 γρ
- κεφαλοτύρι 80 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- αλεύρι 30 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αμύγδαλα 100 γρ
300 ΓΡ. ΣΕΣΚΟΥΛΑ 10 ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ 200 ΓΡ. ΑΝΤΙΔΙΑ 10 ΦΥΛΛΑ BABY ΡΟΚΑΣ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΦΙΝΟΚΙΟ 2 Κ.Σ. ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ 1 Κ.Σ. ΨΙΧΑ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥ 1 ΜΙΚΡΟ ΡΟΔΙ 150 ΓΡ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ 15 ΓΡ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 60 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 200 ΓΡ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU 80 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ 2 ΑΒΓΑ 30 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr