231
Ανέκαθεν είχα τον μουσακά στο μυαλό μου ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό, ακόμα κι αν έχει σαν βάση το απόλυτο καλοκαιρινό λαχανικό, τη μελιτζάνα. Ίσως ευθύνεται ο κιμάς με τα ζεστά μπαχαρικά ή η λιπαρή & βαριά μπεσαμέλ, αλλά δεν μου πήγε ποτέ καρδιά να φάω μουσακά το καλοκαίρι. Τα τελευταία δύο χρόνια που έχω κόψει το κρέας, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτιάξει ούτε μία φορά μουσακά, με αποτέλεσμα να μου έχει λείψει τρομερά.
αποφάσισα να φτιάξω έναν μουσακά στα μέτρα μου! Χειμωνιάτικα λαχανικά (γλυκοπατάτα & μανιτάρι), ένας λαχταριστός κιμάς σόγιας στο ενδιάμεσο και αφράτη μπεσαμέλ της οποίας δεν λείπει η τυρένια και γήινη γεύση -παρόλο τον vegan χαρακτήρα της
αποφάσισα να φτιάξω έναν μουσακά στα μέτρα μου! Χειμωνιάτικα λαχανικά (γλυκοπατάτα & μανιτάρι), ένας λαχταριστός κιμάς σόγιας στο ενδιάμεσο και αφράτη μπεσαμέλ της οποίας δεν λείπει η τυρένια και γήινη γεύση -παρόλο τον vegan χαρακτήρα της
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com