104
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 6 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- άνθος αλατιού 0.5 κγ
- κρεμμύδια 500 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- ζάχαρη 100 γρ
- μαυροδάφνη 150 ml
- ζωμός λαχανικών 30 ml
- κρέμα βαλσαμικού 60 ml
3 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 6 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU 2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ½ Κ.Γ. ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ KAΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 500 ΓΡ. ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT LURPAK 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 150 ML ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ 30 ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 60 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr