78
Τη Μεξικάνικη κουζίνα την έχουμε συνδυάσει συνήθως με πιάτα που αφορούν τις τορτίγιες, σε διάφορους συνδυασμούς, σαν tacos, enchiladas, fajitas και όλα τα παρόμοια πιάτα. Άντε και το chili con carne. Σήμερα εγώ σας έφτιαξα κάτι λίγο διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα πολύ οικείο! Χοιρινά κεφτεδάκια με άρωμα πορτοκαλιού, με αντίστοιχη σάλτσα, συνοδευμένα από «πράσινο» ρύζι, για να έχετε μία ολοκληρωμένη γευστική πρόταση! Το πράσινο ρύζι, φυσικά μπορείτε να το φτιάξετε και σαν χωριστό συνοδευτικό για όποιο άλλο πιάτο σας αρέσει. Τα κεφτεδάκια μπορείτε να τα σερβίρετε και μόνα τους σαν ορεκτικό, με τη νόστιμη σάλτσα στο πλάι! Σε κάθε περίπτωση είναι απολαυστικά!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com