23
Υλικά
- πανσέτα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 40 ml
- κόλιανδρο 1 κσ
- κύμινο 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- σχοινόπρασο 1 κσ
- πιπεριές 1 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πιπεριές 120 γρ
- ελαιόλαδο 40 ml
- ζάχαρη 1 κσ
- ξύδι 60 ml
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό πανσέτα χοιρινή με κόκαλο
40 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο αλάτι & πιπέρι
1 κ… σ. κόλιανδρο σε κόκκους
κύμινο τριμμένο
πάπρικα γλυκιά
σχοινόπρασσο αποξηραμένο
πιπεριές αποξηραμένες
Φρεσκοτριμμένο αλάτι 2 τομάτες κομμένες σε τέταρτα
2 κρεμμύδια ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 δάφνη
120 γρ πάστα κόκκινης πιπεριάς
40 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο αλάτι & πιπέρι
ζάχαρη
60 ml ξύδι
: 4,: 11/2 ώρα,: 45’
– Μια διαφορετική μαρινάδα για το κρέας, είναι 8 ώρες σε 1 lt νερό, 250 γρ αλάτι, 250 γρ ζάχαρη.
40 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο αλάτι & πιπέρι
1 κ… σ. κόλιανδρο σε κόκκους
κύμινο τριμμένο
πάπρικα γλυκιά
σχοινόπρασσο αποξηραμένο
πιπεριές αποξηραμένες
Φρεσκοτριμμένο αλάτι 2 τομάτες κομμένες σε τέταρτα
2 κρεμμύδια ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 δάφνη
120 γρ πάστα κόκκινης πιπεριάς
40 ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο αλάτι & πιπέρι
ζάχαρη
60 ml ξύδι
: 4,: 11/2 ώρα,: 45’
– Μια διαφορετική μαρινάδα για το κρέας, είναι 8 ώρες σε 1 lt νερό, 250 γρ αλάτι, 250 γρ ζάχαρη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com