125
Υλικά
- ροδάκινα 4 τμχ
- νεκταρίνια 4 τμχ
- βούτυρο 40 γρ
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 40 ml
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με διαφορετική άκρως καλοκαιρινή σάλτσα. Τα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών φρούτων συνδυάζονται μοναδικά απογειώνοντας τη γεύση του κρέατος. Μια συνταγή που την γευόμαστε ανελλιπώς στις καλοκαιρινές μας διακοπές και τα παιδιά αγαπούν να γεύονται.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr