57
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
- τζίντζερ 1 κσ
- λόλα 100 γρ
- λόλα 100 γρ
- μαρούλι 100 γρ
- ρόκα 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ντοματίνια 20 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 200 γρ
- ελαιόλαδο 140 ml
- κρέμα βαλσαμικού 40 ml
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 3 κσ
2 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ 1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ 1 Κ.Σ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΠΙΠΕΡΙ 100 ΓΡ. ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΟΛΑ 100 ΓΡ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΟΛΑ 100 ΓΡ. ΜΑΡΟΥΛΙ 100 ΓΡ. ΡΟΚΑ 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 200 ΓΡ. ΨΙΧΑ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ 140 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 40 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 3 Κ.Σ. ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr