93
Υλικά
- πανσέτα 4 τμχ
- αμπελοφάσουλα 250 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 100 ml
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
Η συνταγή για Χοιρινή Πανσέτα στο τηγάνι με Αμπελοφάσουλα είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα μοναδικό! Με λίγα και απλά υλικά αυτό το πιάτο ξεχωρίζει και θέλει λίγο χρόνο προετοιμασίας. Τα αμπελοφάσουλα το καλοκαίρι είναι από τα αγαπημένα μου λαχανικά, ταιριάζουν τέλεια με τη χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι και είναι μια ωραία εναλλακτική από μία σαλάτα με βραστά αμπελοφάσουλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr