by admin

Χοιρινή ράχη μπριζόλας με σάλτσα μανιταριών & πατάτες ριζολέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το χοιρινό είναι η κλασική επιλογή για ένα παραδοσιακό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνον. Πολύ δημοφιλές κρέας στο φούρνο με πολλές διαφορετικές μορφές και μαγειρικές λογικές. Από το γουρουνόπουλο ως τη Πελοποννησιακή γουρνοπούλα με τραγανή πέτσα, το κότσι με πέτσα ή χωρίς, ως τις διάφορες κοπές με πιο συνήθεις επιλογές όπως το μπούτι ή το χοιρινό κιλότο.

Σ’ αυτή τη συνταγή έχω να σας προτείνω κάτι πιο πρωτότυπο! Την πιο ζουμερή, κομψή γευστικά και εμφανισιακά κοπή χοιρινού για φούρνο, την ράχη μπριζόλας άνευ οστού, μαζί με μια ονειρώδη σάλτσα μανιταριών γεμάτη umami και με τραγανές, κομψές πατάτες ριζολέ από δίπλα.

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες, χοιρινές μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr