Υλικά
- χοιρινός λαιμός 1 κιλ
- πράσα 5 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 5 τμχ
- μουστάρδα με μέλι 5 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- αλεύρι -
- πίτες για σουβλάκια 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 κιλό χοιρινό λαιμό 5 πράσα 2 κρεμμύδια ξερά 5 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 5 κ.σ. μουστάρδα με μέλι θυμαρίσιο Kalamata Papadimitriou 1 φλ. λευκό κρασί 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.γ. ρίγανη Αλεύρι (για πανάρισμα) 3 πίτες για σουβλάκι (για το σερβίρισμα) Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr