94
Υλικά
- μέλι 0.25 φλ
- λευκό κρασί 0.25 φλ
- μαύρο πιπέρι 0.75 κγ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- χοιρινό φιλέτο 600 γρ
- λάδι -
- μουστάρδα Dijon 0.5 φλ
- μέλι 0.5 φλ
- ασκαλώνια 2 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- άνθος αραβοσίτου 1 κσ
- λευκό κρασί 0.25 φλ
Για τη μαρινάδα: 1/4 φλ. μέλι 1/4 φλ. λευκό κρασί 3/4 κουταλάκι τριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές σόγια σος Για το φιλέτο: 600 γρ. χοιρινό φιλέτο (πολύ άπαχο) και κομμένο οριζόντια (100 γρ. ανά μερίδα) αντικολλητικό σπρέι ή λάδι Για τη σάλτσα μελιού-μουστάρδας: 1 1/2 φλ. άπαχος ζωμός κοτόπουλου 1/2 φλ. μουστάρδα Dijon ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr