95
Υλικά
- χοιρινό φιλέτο 4 τμχ
- φρυγανιά 200 γρ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- δεντρολίβανο 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Αυτό το μίγμα ταιριάζει και σε κοτόπουλο και φυσικά μπορείτε να αυξομειώσετε τις δόσεις των μυρωδικών, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό και μυρωδάτο κρέας που θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr