234
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 750 γρ
- φασολάκια χάντρες 750 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- καρότο 2 τμχ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 500 γρ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πάπρικα 1 κσ
- δυόσμος 2 κσ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- ζάχαρη -
Τους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε στην κατάψυξη για να τα χρησιμοποιήσουμε το χειμώνα. Είναι πολύ πιο βολικά από τα ξερά καθώς δε χρειάζονται μούλιασμα και μπορούν να μαγειρευτούν άμεσα! Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τα κατεψυγμένα μας φασόλια για μια συνταγή με χοιρινό πολύ αγαπημένη και πολύ χορταστική, που μάλιστα προσφέρεται για τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες! Παρόμοια με το κοκκινιστό μοσχάρι με τα φασόλια που έχουμε ήδη αναρτήσει, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική! Δοκιμάστε τις και τις δύο. Θα ενθουσιαστείτε! ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com