96
Υλικά
- χοιρινό κότσι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό κρασί 150 ml
- ζωμός λαχανικών 300 ml
- ζωμός κοτόπουλο 300 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- φασκόμηλο 1 κσ
- λεβάντα 2 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μανιτάρια πορτσίνι 0.5 φλ
- χυλοπίτες -
- ταλιατέλες -
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, πορτσίνι, κρασί και αρωματικά που δένονται μαζί του μέσα στη νόστιμη σάλτσα. Το μαλακό και ζουμερό χοιρινό κότσι κρύβεται πίσω από την ροδοψημένη τραγανή του πέτσα, αλλά πολύ του αρέσει που ορθώνει το μπόι του στο τραπέζι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com