Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 1 τμχ
- κιμάς χοιρινός 0.5 κιλ
- δεντρολίβανο 1 ματσ.
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ζωμός κοτόπουλο 0.5 ποτ
- ρίγανη -
- θυμάρι -
- πιπέρι -
- αλάτι -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- γαλέτα 0.5 κούπα/ες
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο -
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- ρίγανη -
- ελαιόλαδο -
- αλεύρι 2 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- τοματοπελτές 1 κσ
ΥΛΙΚΑ 1χοιρινη μπριζολα λαιμου 1/2 κιλο χοιρινο κιμα 1ματσακι δεντρολιβανο 1/2ποτηρακι κοκκινο κρασι 1/2ποτηρι ζωμο κοτας ριγανη θυμαρι και πιπερι και φυσικα αλατι 1ματσακι φρεσκο κρεμμυδακι 1/2 κουπα γαλετα...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com