205
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 2 κιλ
- κυδώνια 6 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 15 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
Υλικά συνταγής
για το μπούτι
2 κιλά μπούτι χοιρινό (ολόκληρο)
6 κυδώνια κομμένα στα 4
15 δαμάσκηνα αποξηραμένα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
2 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη ή 1 κ.σ. αποξηραμένη
½ κ.γ. κανέλα και γαρίφαλο
λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
αλάτι
πιπέρι
για τη μαρινάδα
1 πορτοκάλι (ο χυμός του)
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
3 κ.σ. μουστάρδα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. κρασί λευκό
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr