123
Υλικά
- χοιρινό 1 κιλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μέλι 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- θυμάρι 1 κσ
- μέλι 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
Υλικά συνταγής 1 ρολό χοιρινό 2 κιλά περίπου 5-6 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2 πορτοκάλια κομμένα σε φετάκια (μαζί με τη φλούδα τους) αλάτι, πιπέρι Για τη μαρινάτα 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com