65
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 2 κιλ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- χυμός πορτοκαλιού 500 ml
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 200 ml
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- δεντρολίβανο 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Υλικά - 2 κιλά χοιρινή σπάλα σε μερίδες - 5 κρεμμύδια μέτρια σε λεπτές λωρίδες - 4 μέτρια καρότα σε λεπτές φέτες - 3 σκ. σκόρδου κοπανισμένες να ανοίξουν - 500 ml χυμός πορτοκαλιού - ½ φλ.τσ. ελαιόλαδο - 200 ml λευκό κρασί - 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά - 1 κ.γ. πάπρικα καυτερή ή μπούκοβο - 2 κ.σ. δεντρολίβανο ή θυμάρι, κοπανισμένα - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος - Αλάτι - Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr