Υλικά
- ψαρονέφρι 750 γρ
- προσούτο 8 φέτ
- σφολιάτα 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- λευκό κρασί 60 ml
- σχοινόπρασο 0.5 ματσ.
- σελινόριζα 1 τμχ
- γάλα 1 λτ
Ο chef Jean-Charles Métayer, επιστρέφει Χοιρινό Wellington: ψαρονέφρι το οποίο έκλεισε μέσα σε σφολιάτα, αφού το τύλιξε με προσούτο και μια κρεμώδη πάστα μανιταριών. Στο ΤΟΡ 3 των αγαηπημένων μου πιάτων!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com