130
Υλικά
- χοιρινός λαιμός 1200 γρ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 5 τμχ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- μουστάρδα 50 γρ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- πορτοκάλια 6 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1200 γρ
- πατάτες 6 τμχ
- δεντρολίβανο 1 ματσ.
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι 50 γρ
- ελαιόλαδο 500 γρ
1200 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους(6-8 εκατοστά), αφαιρούμε το περιττό λίπος
4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές φέτες
5 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε χοντρές ροδέλες
80 γρ. ελαιόλαδο
4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές φέτες
5 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε χοντρές ροδέλες
80 γρ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr