by admin

Χοιρινός λαιμός braisé με πορτοκάλι και πατάτες confit σε αρωματικό ελαιόλαδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1200 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους(6-8 εκατοστά), αφαιρούμε το περιττό λίπος
4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές φέτες
5 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε χοντρές ροδέλες
80 γρ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το kitchenvillage.gr