130
Υλικά
- μπισκότο 80 γρ
- ξηροί καρποί 80 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 340 γρ
- βούτυρο αγελάδος 90 γρ
- εσπρέσσο 1 δόση
- κονιάκ 1 σφην
- γάλα εβαπορέ 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 1 κσ
Και είμαι σίγουρη πως όλοι έχετε μια συνταγή για γιαγιαδέ μωσαϊκό ή κορμό που να περιλαμβάνει μαργαρίνη, ζάχαρη, κακάο κονιάκ και βέβαια… μίξερ. Όμως η σημερινή συνταγή έρχεται να σας δώσει μια εναλλακτική που είναι πιο εύκολη και κατά τη γνώμη μου πολύ νόστιμη, μιας και έχει σοκολάτα και βούτυρο, δηλαδή πλούσια γεμάτη γεύση. Έχει επίσης ένα “ μυστικό” συστατικό που ανεβάζει τη γεύση του σε πιο “ ενήλικα” επίπεδα αν και τελικά έγινε ανάρπαστο από όλους: μια δόση εσπρέσο (decaf).
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu