74
Ραγού ή ραγκού: γαλλικό φαγητό κατσαρόλας με μια δόση σάλτσας που περιέχει κομμάτια κρέατος ή πουλερικού και λαχανικό. Κυρίως πιάτο, κλασσικό κι αγαπημένο που εδώ και χρόνια εμφανίζεται τακτικά σε οικογενειακά τραπέζια. Αυτή τη φορά όμως το ραγού άλλαξε όψη κι έγινε ένα πιάτο που μπορεί να παίξει κι άλλο ρόλο... αυτόν του συνοδευτικού και μάλιστα ενός γιορτινού συνοδευτικού. Ναι, ναι, φυσικά και τρώγεται και σαν κυρίως πιάτο μόνο του ή με λίγο ρύζι, πατάτες ή ζυμαρικά.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com