86
Υλικά
- ελαιόλαδο 100 ml
- μαύρο σουσάμι 2 κσ
- αλεύρι ζέας 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύδι 2 κσ
- νισεστέ 1 φλ
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- μυρώνια 1 ματσ.
- λάπατα 1 ματσ.
- σέσκουλα 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 κσ
- καλαμποκάλευρο 2 κσ
Το φύλλο έγινε αρκετά λεπτό και, όταν ψήθηκε, τραγανό, νόστιμο και “ κράτησε” πολύ καλά τη γέμιση της πίτας! Δοκιμάστε κι εσείς αυτό το υπέροχο φύλλο που, αν και έχει χαμηλά ποσοστά γλουτένης, είναι εξίσου νόστιμο με τα παραδοσιακά!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com