Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- αμύγδαλα 80 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- χουρμάδες 300 γρ
- ροδόνερο 50 γρ
- σουσάμι 20 γρ
Υλικά : Ζύμη : 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια 125 γρ. άχνη ζάχαρη 80 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 1/2 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 αυγό ζάχαρη καστανή κρυσταλλική για πασπάλισμα Γέμιση : 300 γρ. χουρμάδες (ζυγισμένοι χωρίς το κουκούτσι) 50 γρ. ροδόνερο 20 γρ. σουσάμι 30 γρ. νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr