20
Υλικά
- αλεύρι 1100 γρ
- μαγιά νωπή 60 γρ
- ελαιόλαδο 160 ml
- ζάχαρη 130 γρ
- μέλι 100 γρ
- αλάτι 2 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 140 ml
- κανέλα 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- καρύδια 130 γρ
- σταφίδες 200 γρ
Το παραδοσιακό ψωμί που κοβόταν στο τραπέζι, ανήμερα των Χριστουγέννων. Είναι διακοσμημένο συνήθως με σταυρούς και η συγκεκριμένη συνταγή περιέχει σταφίδες και ξηρούς καρπούς. 1100 γρ αλεύρι Νο 1 αλεύρι Νο 1 60 γρ μαγιά νωπή μαγιά νωπή 160 ml ελαιόλαδο ελαιόλαδο 130 γρ ζάχαρη ζάχαρη 100 γρ μέλι 2 κ αλάτι 140 ml χυμό πορτοκάλι χυμό πορτοκάλι 1 πορτοκάλι (Ξύσμα) πορτοκάλι (Ξύσμα) 0 κανέλα κανέλα 0
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr