37
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- βούτυρο 165 γρ
- λευκή σοκολάτα 220 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 187 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- καρύδια 0.25 κούπα/ες
Υλικά
2 αυγά
μιάμιση κούπα κρυσταλλική ζάχαρη (330 γρ)
165 γρ βούτυρο
220 γρ λευκή σοκολάτα
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής
μιάμιση κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (187 γρ)
1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
Προαιρετικά
1/4 κούπας καρύδια ψιλοκομμένα
2 αυγά
μιάμιση κούπα κρυσταλλική ζάχαρη (330 γρ)
165 γρ βούτυρο
220 γρ λευκή σοκολάτα
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής
μιάμιση κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (187 γρ)
1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
Προαιρετικά
1/4 κούπας καρύδια ψιλοκομμένα
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 5 λεπτά...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com