70
Υλικά
- pandoro 1 τμχ
- μασκαρπόνε 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μανταρίνια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- σταφίδες 3 κσ
- μπράντυ 3 κσ
- φιστίκι Αιγίνης -
- κράνα -
- cranberries -
Πέρσι είχα δει αυτήν την συνταγή στο περιοδικό Taste Italia. Το Pandoro είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι σκέτο, ψημένο σε φόρμα με σχήμα αστεριού. Δεν έχει σταφίδες και γλασέ φρούτα που έχει το Panettone, το οποίο είναι επίσης χριστουγεννιάτικο τσουρέκι σε μορφή στρογγυλής μπόμπας....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr