70
Υλικά
- ρύζι για πιλάφι 2.5 φλ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- portobello 3 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κάστανα 350 γρ
- κρέμα σόγιας 300 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
Σας παρουσιάζουμε το κυρίως πιάτο που στέφθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία. Ρύζι με μανιτάρια, έντονο άρωμα δεντρολίβανου κ πλούσια κρέμα κάστανο. Πρωτότυπο, μυρωδάτο, ελαφρύ κ νοστιμότατο! Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι ιδέες μας κ να σας ενέπνευσαν!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr