77
Υλικά
- ζωμός κοτόπουλο 6 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- βούτυρο 3 κσ
- κρεμμύδια 0.33 φλ
- ρύζι 320 γρ
- σαφράν 0.5 κγ
- βούτυρο 1 κσ
- γκράνα 0.33 φλ
Χρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά ιταλικά πιάτα, το ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με σαφράν. Η εμμονή των σεφ στο χρυσό τετράγωνο γεννήθηκε από ένα γαμήλιο αστείο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com